Sağlığın Korunması ve Yeniden Kazanılması Hususunda Önemli Rol Oynayan Tüm Fizyoterapistlerin 8 Eylül Dünya Fizyoterapi Gününü Kutlu Olsun
08 Eylül 2023

8 Eylül Dünya Fizyoterapi Günü nedeniyle Hastanemiz konferans salonunda bir program gerçekleştirildi programda Hastane Başhekimi Dr. Sedat Orhan daha kaliteli bir yaşamın güvencesi olan fizyoterapistlerin sağlık ordusu içinde önemli bir görevi yerine getirdiklerini söyleyerek 8 Eylül Dünya Fizyoterapi gününü kutladı.

Programa Başhekimimiz Dr. Sedat Orhan, İdari ve Mali işler Müdürü İlker Ceyhan, Sağlık Hizmetleri Müdürü Erdal Yalçın, idari ve Mali İşler Müdür Yard. Ahmet Karatekin, Sıla Sağlık Hizmetleri Müdürü Yasin Yıldırım, Sağlık Sen ve Türk Sağlık Sen temsilcileri katıldı.

• ftrktlm1.jpeg
  • ftrktlm2.jpeg